Turnike Geçiş Sistemleri Nedir ? Nasıl Sahip Olunur ?

Turnike Geçiş Sistemleri Nedir? Nasıl Çalışır?

Access kontrol sistemleri arasında en çok talep edilen ve uygulanan sistemlerden biri de turnike sistemleridir. Turnike sistemleri ile her türlü bina, kampüs, blok girişlerinde hızlı ve güvenli geçişler sağlanabilmektedir. Büyük şehirlerde sayısı hızla artan plazalar, adalet sarayları, devlet binaları, üniversiteler, hastaneler, siteler, stadyumlar, yemekhaneler başta olmak üzere giriş çıkış trafiğinin fazla olduğu her türlü yapıda turnike geçiş sistemleri sorunsuz uygulanabilir. Uygulanacak alanın özel durumuna göre farklı farklı modellere başvurulabilir.

Turnikeli sistemleri access kontrol sistemi dendiğinde akla ilk gelen sistemlerden biridir. Talep edildiğinde mevcut güvenlik sistemiyle entegre edilir. Giriş-çıkış saatleri, ziyaretçi girişleri, yemek saatleri, molalar bu sistem sayesinde kolaylıkla kontrol altına alınabilir.

SPOR SALONU YONETIM YAZILIMI
HAVUZ TESISI YONETIM YAZILIMI
TURNIKE GECIS KONTROL SISTEMI
TURNIKE KIOSK SISTEMI

Spor salonu üye takip programı ve spor salonu yönetim yazılımı 
(Resepsiyon satış ekranı, Vitamin Bar, Yönetici ekranı, Yönetici Mobile uygulaması, Dolap, Ön muhasebe, Pazarlama birimi ve dahası) Spor salonu Telefondan yönetilebilir Ekranlı Akıllı Turnike üye geçiş kontrol sistemleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönetilebilir Akıllı Turnike sistemi

HAVUZ TESISI YONETIM YAZILIMI

Turnike Geçiş Sistemi Hakkında Bilgiler